top of page

Samen werkplekken en huizen transformeren

Cristinas is gemaakt met als doel mensen te helpen een schoon en gezond oppervlak te krijgen, terwijl u voor uw spullen zorgt, zorgen wij voor de schoonmaak.

2019

We zijn opgericht

2020

Onze eerste klanten gekregen

2021

Onze eerste productlijn gelanceerd

2022

Beste ondernemingsproduct gewonnen

Hoe het bedrijf van Cristinas Help You is opgebouwd:
Cristina is een schoonmaakmanager die al haar klanten helpt om van hun huis een schone en aangename plek te maken, wat de volledige tevredenheid en effectiviteit van onze service garandeert.
Voordat ze bij Cristinas Help you begon, werkte Cristina 4 jaar voor andere schoonmaakbedrijven, waar ze een opleiding volgde en al haar ervaring opdeed. Na een succesvolle training en ervaring kon Cristina haar eigen bedrijf starten, wat ertoe leidde dat ze in 2019 haar eigen bedrijf opende. Van 2019 tot vandaag heeft Cristinas Help You zich ingezet om een betrouwbaar en betrouwbaar bedrijf op te bouwen. cutting-edge met een onberispelijke staat van dienst in de industrie. Cristinas Help you is een team van mensen met ruime ervaring in projectmanagement, klantenservice en kwaliteitscontrole in de schoonmaakbranche. Al onze medewerkers zijn WHMIS gecertificeerd. We hebben ook een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid. samenwerken om zo productief en effectief mogelijk te zijn.

Visie van ons bedrijf is:
Om het maximale aantal klanten te kunnen bereiken en hen onze professionele en effectieve service te kunnen bieden, zijn we geboren om dit te doen.
⦁ maak uw tijd exclusief voor u, terwijl ons bedrijf uw huis een schone en aangename plek maakt.

Missie van ons bedrijf is:
⦁ Wij zijn een uitstekend bedrijf in de kwaliteit die we bieden in de reiniging en het onderhoud van gebouwen, woningen, kantoren, enz. met als doel een schitterende referentie te kunnen realiseren bij onze klanten. Wij streven ernaar de beste kwaliteit te bieden aan klanten en medewerkers, gebaseerd op: vriendelijkheid, vitaliteit en solide en duurzaam vertrouwen, evenals respect voor milieu en mens.
⦁ De volledige tevredenheid van onze klanten bereiken, volledig voorzien in hun behoeften op het gebied van reiniging, hygiëne en de beste service en de beste kwaliteit, waarbij altijd voor het milieu en de gezondheid van klanten wordt gezorgd door hygiëne als prioriteit.

Verenigen in getallen 

10

Medewerkers

500+

Klanten

40

Partners

5

Jaren ervaring

Werk team

bottom of page